Modalitati de plata

Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, vei avea posibilitatea de a cere o oferta, iar un operator iti va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii, iar pretul afisat pe factura este acelasi cu cel transmis de catre operatori in momentul confirmarii comenzii.

Modalitati de plata disponibile
1. Plata ramburs. Vei plati in momentul in care comanda va fi livrata.
2. Transfer bancar in contul IBAN RO19BTRLRONCRT0495391701 deschis la Banca Transilvania.
3. Plata cu cardul prin NETOPIA Payments. Vei plati cu cardul imediat dupa plasarea comenzii.

banner netopia payments

Alte detalii legate de plata se gasesc in pagina de plasare a comenzii.

Stocuri produse
Produsele care apar pe site cu mentiunea “In stoc” sunt disponibile pentru vanzare. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea stocului produselor deoarece rareori pot aparea erori de comunicare in acest sens din partea furnizorilor. Conform termenilor si conditiilor, in cazul in care unul sau mai multe produse comandate nu sunt disponibile pentru vanzare, clientii vor fi informati corect despre disponibilitatea produselor comandate la scurt timp dupa procesarea comenzii.

Mai multe detalii in Termeni si conditii.