Scutere varstnici

4 produse

Filtreaza produsele

Scutere varstnici
Ektro.ro este distribuitor de scutere electrice, aducand in Romania modele concepute pentru a fi usor de utilizat, iar caracteristicile precum cadrele cu trepte joase si scaunele confortabile le fac usor de condus.
Scuterele electrice sunt destinate persoanelor in varsta cu dificultati de deplasare, persoanelor cu dizabilitati sau persoanelor cu handicap. Acestea pot fi insa folosite si de persoane supraponderale sau personane cu probleme de mobilitate de orice natura.
Scuterele de pe Ektro.ro ies in evidenta prin confort si fiabilitate. Alege un scuter electric in functie de design si performante.
Daca esti in cautare de un scuter, trebuie sa stii ca pe Ektro.ro gasesti modele in functie de dorintele si necesitatile tale.
Indiferent daca ai deja in minte ce model de scuter este potrivit pentru tine sau daca inca nu te-ai gandit ce model ti se potriveste, specialistii Ektro.ro sunt gata sa te ajute cu orice informatie necesara, referitoare la modele, caracteristici tehnice, modalitati de plata.