Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare din Romania, Cumparatorul poate returna Bunurile achiztionate de pe magazinul online www.ektro.ro in termen de 14 zile de la data livrarii. Legislatia se aplica persoanelor fizice ce au dreptul ca in termen de 14 zile calendaristice de la achizitionarea produsului sa-l returneze fara invocarea vreunui motiv.

Conditii generale de returnare:
Returnarea trebuie sa se faca in maxim 14 zile calendaristice de la livrarea Bunurilor;
Produsele trebuie sa nu prezinte semne de uzura;
Produsele trebuie sa aiba toate etichetele atasate si documentele insotitoare;
Costurile de Returnare vor fi suportate de catre Cumparator;
Transportul de retur se face prin firma de curierat pe care o agreeaza Cumparatorul sau se prezinta produsul la sediul Vanzatorului.
Daca produsul returnat este deteriorat sau prezinta clare semne de utilizare astfel incat nu va putea fi vandut ca produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza primirea Bunurilor.
Va rugam ambalati foarte bine marfa returnabila si va recomandam sa folositi serviciul de asigurare marfa daca folositi serviciile de curierat. La primire vom face proces verbal de primire cu starea produsului returnat.
Bunurile ridicate personal din showroom-uri/depozitele Vanzatorului sau a Producatorilor nu beneficiaza de politica de retur aplicata mai sus ca si in cazul produselor livrate prin curier.
Rambursarea contravalorii Bunurilor se va face in termen de maxim 14 zile de la receptionarea returului. Contravaloarea se ramburseaza in baza unei noi facturi fiscale de stornare, intr-un cont bancar specificat de Cumparator.
Vehiculele inregistrate in circulatie nu se mai pot returna.